-Wanneer je los laat kan opeens alles- 

Yoga Studio C: Betrokken, Warm & Persoonlijk

 

Yin Yang Yoga

Intensiteit ** 
Wanneer je Yin Yoga 'te zacht' vindt, maar 'Flow Yoga' nog te zwaar, dan kun je kiezen voor de mooie combinatie 'Yin Yang Yoga'. 

Bij Yin Yang Yoga combineer je zacht met kracht. Lenigheid & flexibiliteit ontmoeten (tegengestelde) kracht en balans. Maar net als Yin en Yang, heeft het een het ander nodig, kan het een niet zonder het ander. Dat maakt deze vorm van yoga een mooie vorm om vertrouwen in je eigen kunnen op te bouwen. 
In de lessen van Ceres, op dinsdagavond 19.00 uur, zijn in de les tevens Pralaya yoga elementen opgenomen, waarin je tijdens de oefening(en) werkt met kracht en zacht, aanspannen en ontspannen, duwen en draaien. Allemaal om het bindweefsel op te strekken en de spieren sterker te maken waar nodig.  

Yin en Yang geeft je inzicht in wat je fijn vindt, of juist nodig hebt op een bepaald moment. Het opent de mogelijkheid om, evt. na verloop van tijd, nieuwe keuzes te maken: alleen maar Yin Yoga, of alleen maar Flow Yoga of gewoon Yin Yang Yoga blijven doen. 

Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk. 

Locatie Yin Yang Yoga
Yoga Studio C heeft meerdere locaties. Kijk voor de zekerheid in het rooster!

Hieronder de lesdagen en -tijden voor Yin Yang Yoga & de mogelijkheden om te reserveren

Klik hier voor het rooster algemeen
Klik hier voor het rooster Yin Yang Yoga

Reserveren voor een les en/of afspraak kan op de volgende manier(en):

BerichtBel / SMS/What’s App 06 22428669 
Mailceres@yogastudioc.nl 
Reserveer: Klik op 'direct boeken'. 

Yin Yang Yoga is een oefenmethode die ook 1 op 1 gedaan kan worden door middel van Personal Training. Vraag eens naar de mogelijkheden.  

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn