Yoga Studio C

-Wanneer je los laat, kan op eens alles-

Zwanger

Was het bevallen? 

Mogelijk herken je dat wel.....wanneer je een witte auto hebt gekocht, zie je in een keer heel veel witte auto's rijden, wanneer je zwanger bent zijn er nog veel meer vrouwen zwanger. En dan komen ook de verhalen..... 

Mijn bevalling was er een die ik iedereen gun: (redelijk :-) ontspannen, en snel.
Zonder er iets aan over te houden,was mijn lichaam snel hersteld en kon ik gelijk genieten van mijn kindje. 

Was jouw bevalling er een die je zo weer over zou doen, of juist niet? Of ontbrak het aan kennis en (zelf)vertrouwen, waardoor het anders had kunnen gaan? Had je bij je zelf had kunnen blijven, meer controle  kunnen houden, wanneer je maar parate kennis had om dat toe te passen tijdens de bevalling? Dat je in contact had kunnen blijven met je eigen lijf, zodat je kindje geboren had kunnen worden op een (meer) rustige manier?  

Deze Ontspannen Zwanger lessen geven je inzicht in dat een bevalling je niet hoeft te overkomen, maar dat je door de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens de lessen juist ontspannen, gecontroleerd en rustig kunt bevallen. De lessen zijn bordevol praktische informatie en oefeningen, die je in de praktijk kunt toepassen 

Adem in, adem uit

Ontspannen Zwanger helpt je om evenwichtig te blijven tijdens de zwangerschap door oa verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken. Deze helpen je tijdens de zwangerschap en bevalling. De les is een combinatie van rustig bewegen, ademen en genieten. Samen met je baby in je buik.

De Ontspannen Zwanger lessen wordt in een kleine groepsverband gegeven en duurt een uur en een kwartier. Omdat in de de eerste drie maanden van je zwangerschap de basis van de zwangerschap wordt gelegd, kun je het beste rustig aan doen.
Start met de Ontspannen Zwanger lessen vanaf 14 weken of later. Als je een keer een les mist, kun je die eventueel inhalen in de wekelijkse les, maar volg minimaal 8 lessen voor een volledig programma. Doe meer dan 8 lessen, zodat de informatie en oefeningen een deel van jou worden, die je tijdens de bevalling meer eenvoudig kunt oppakken. 

Inhoud van een les ontspannen zwanger

De lessen bestaan uit de volgende elementen: 
Intensiteit *

De lessen zijn matig actief & heel ontspannen
- De lessen leren je met vertrouwen de bevalling tegemoet te zien
- De lessen geven je tijd om meer bewust te genieten van je zwangerschap en het kindje in je buik
- De lessen geven je veel praktische informatie
- De lessen geven je meer kennis van wat er in je lichaam gebeurt, waardoor je mentaal voorbereid bent
- De lessen leren je ontspannings- en ademtechnieken ter voorbereiding op de bevalling

Proefles Ontspannen Zwanger

Wil je eens kennismaken met de lessen bij Yoga Studio C? Je bent van harte welkom om een proefles te volgen! Wil je na je zwangerschap lessen blijven volgen, dan zijn er verschillende mogelijkheden.
In de maand van je bevalling ontvang je het bedrag van de niet gevolgde lessen, retour.

Personal of Duo training

Als je liever individuele begeleiding hebt of bijvoorbeeld gericht wilt werken aan lichamelijke klachten, plan dan een afspraak voor een Personal Coaching Ontspannen Zwanger. Voor jezelf of voor jou en je partner. 

Bevalt het idee jou en wil je ............... 

Bevalt het idee jou om gecoacht de worden en wil jij je inschrijven voor de Ontspannen Zwanger lessen? Meld je dan aan! 

Klik hier voor het weekrooster
Klik hier voor het rooster Ontspannen Zwanger 
Klik hier voor het rooster Meditatie & Ademhalingstechnieken / Yoga Nidra 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn