Wanneer je los laat kan opeens alles  - 

Workshop Yoga Nidra & Klankschalen bij Yoga Studio C

Nidra Yoga is een krachtige en speciale techniek uit de yoga waarbij je tot diepe ontspanning komt. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar is het bewustzijn nog aan het werk op een dieper niveau.

Je werkt naar deze diepe staat van ontspanning dmv een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel helemaal tot ontspanning.
Ceres van Sutphen van Yoga Studio C begeleid je in deze meditatie- en ademhalingsreis.

Het is wetenschappelijk bewezen dat geluid van klankschalen de hersengolven (en daarmee het zenuwstelsel) vertraagt. Daardoor kun je in een heel relaxte status raken, waarbij je spanningen, stress en pijn beter los kunt laten. Ook geeft het geluid het immuunsysteem een boost, doordat er meer zuurstof naar de organen gaat.

Geluid kan door water reizen en daarmee geblokkeerde energie in beweging brengen. Met als gevolg bijvoorbeeld meer vitaliteit en vermindering of verdwijnen van kwalen.

Soundsessions (klik op de link voor meer informatie op de website) begeleidt deze (geluids)reis zeer intuïtief. En laat klank en harmonie samensmelten. 

De workshop is door de combinatie van Yoga Nidra met Klankschalen een mooi samenspel waarbij de zintuigen naar binnen keren (pratyahara), door concentratie (dharana) en meditatie (dhyana). Dat (kan) leiden tot een intense en mooie ervaring. 

Het programma

1e workshop: zondag 15 november 2020, max. aantal deelnemers: 9 
Op de locatie in Tiel

11.00 uur: Ontvangst 
11.15 uur: Start Workshop Yoga Nidra & Klankschalen
13.00 uur: Na afloop is er nog tijd om thee te drinken en praktische tip bij de docent(en) op te vragen. 

Investering: € 29,95 per persoon per workshop (incl. thee en vers fruit)  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn