-Wanneer je los laat kan opeens alles- 

Yoga Studio C: Betrokken, Warm & Persoonlijk

 Niet Aangeboren Hersenletsel 

Bij een niet aangeboren hersenletsel (NAH) verandert je leven.
Alles is in je leven is in een keer anders en dat vraagt veel van jou en je omgeving! 

Daar is tijd voor nodig. Tijd om te balans op te maken en tijd om de balans (mogelijk) te herstellen. Daar is rust en bewustwording voor nodig. In alle rust voelen en bewust worden waar je staat in je leven, hoe je lijf en je spieren voelen. Leren aanvoelen wat nog mogelijk is, en wat niet.  

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat lichaamsbeweging ons lichaam, en onze hersenen in conditie houdt. Beweging zorgt voor verbetering van de hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien verkleint beweging de kans op een terugval.

Yin Yoga is een mooie, rustige en zachte manier om met NAH om (te leren) gaan. Dat kan in de ruimte van Yoga Studio C, maar dat kan ook op de gewenste locatie, bijvoorbeeld thuis. Want ook al is het fijn om met andere mensen te zijn, soms wil je eerst je zoektocht alleen starten. Yoga Studio C nodigt je uit om eens contact op te nemen om de mogelijkheden te verkennen. 

Wanneer, wat? 

Wil je specifiek  bepalen welke yogavorm het beste bij jou past, 
neem dan telefonisch contact op of
stuur een bericht via What's App naar Ceres van Sutphen: 06 22 428669 of
mail: ceres@yogastudioc.nl. 

Klik hier voor het weekrooster
Klik hier voor het rooster Yin Yoga 

Bij NAH kan er ook 1 op 1 gewerkt worden door middel van Personal Coaching/Privé training. Vraag eens naar de mogelijkheden. 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn